ДПС подкрепи Хаджихасан с писмо

ДПС подкрепи Хаджихасан с писмо | StandartNews.com

Велико Търново. Областният съвет на ДПС във В. Търново излезе с позиция във връзка с тиражираните новини, свързващи народния представител от Великотърновски регион Хасан Хаджихасан с неприятни действия и сцени, разиграли се в Спешна помощ на МОБАЛ "Д-р Ст. Черкезов".

От областното ръководство изразяват подкрепата си към Хаджихасан и считат, че поведението му е продиктувано от чисто човешка трагедия, сполетяла него и семейството му в последните дни, свързано с тежката загуба на зет му, който нелепо изгуби живота си, преминавайки през същата Спешна помощ само преди по-малко от месец. "Вярваме, че това поведение не е присъщо за г-н Хаджихасан и го подкрепяме изцяло в настоящия момент. Убедени сме, че фактите са преиначени, само и единствено с цел да се провокира напрежение в момент на политизирани действия срещу г-н Хаджихасан и ПП "Движение за права и свободи", пише в писмото.

От Областния съвет остро осъждат прекаленото политизиране на една човешка драма и не приемат поведението и негативното изразяване на лица и политически организации, целящи единствено и само дискредитиране на народния представител. "Надяваме се най-скоро истината около този „инцидент", преекспонирана неправилно и целенасочено, да изплува и да докаже на обществеността правотата и невинността на г-н Хаджихасан", се казва в писмото, подписано от областния председател на ДПС Гюнай Далоолу.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай