ДПС Пазарджик преизбра за лидер Юмер Хамза

ДПС Пазарджик преизбра за лидер Юмер Хамза | StandartNews.com

ДПС Пазарджик преизбра досегашния областен председател Юмер Хамза. Това съобщиха от пресцентъра на партията в града, след среща на
отчетно-изборна областна конференция на ДПС в града. И уточниха, че е избран областен съвет на партията и делегати за националната конференция, която ще се състои на 24 април.

Гости на събитието бяха съпредседателят на ДПС Мустафа Карадайъ, народните представители Делян Пеевски, Камен Костадинов, Джейхан Ибрямов и Айхан Етем.

Конференцията единодушно прие, че д-р Доган олицетворява единството на партията и изразиха волята си за единство и продължаване на отстояване на ценностите и целите на ДПС.

На делегатите беше възложено на националната конференция да участват активно в нейната работа, така че на най-висшия форум на ДПС да се вземат онези решения и ако е необходимо да се направят такива промени в партията за да се затвърди формулата за ролята и мястото на ДПС със своя лидер д-р Ахмед Доган по отношение на запазването и развитието на етническия модел в България, както и за уникалния му принос и потенциал за Балканите и Европа в периода на големите предизвикателства, пред които са поставени.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай