Петък,

Доган към ДПС: Благодаря ви, че ви има! /ОБНОВЕНА/

От: СТАНДАРТ -
226
Доган към ДПС: Благодаря ви, че ви има! /ОБНОВЕНА/
A
A
A

Благодаря ви, че ви има! Това каза на членовете на ДПС почетният председател на Движението д-р Ахмед Доган по време на Х Национална отчетно-изборна конференция на партията. От негово име приветствие към форума прочете евродепутатът Илхан Кючюк. След това почетният председател лично се включи, за да благодари на партията за брилянтно организирания онлайн форум.

ВИЖ ОЩЕ: Карадайъ: ДПС с историческа мисия за България

"Понякога така съм се сърдил на съдбата, че ме направи политик, но като гледам как се развивате, значи трябва да се извиня на съдбата, защото получвам голяма вътрешно удовлетворение като ви гледам. Благодаря ви, че ви има”, обърна се д-р Доган към членовете на Движението. И заяви: „Убеден съм, че ви предстои много интересно бъдеще, особено в контекста на вашата отговорност, на този хъс, които имате да правите нов свят. Поздравявам всички и във връзка с предстоящите празници!".

ЕТО ПЪЛНИЯ ДОКЛАД НА ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА ДПС МУСТАФА КАРАДАЙЪ

Глобално единство, обединени усилия и заедност, това са днешните уроци на днешния свят, каза в приветствието си д-р Доган. Думите му бяха посрещнати с бурни аплодисменти и възгласи ДПС.

ВИЖ ОЩЕ: ДПС с визия за излизане от кризата

Ето цялото послание на Доган:

Задачата на задачите е да предотвратим очертаващата се хуманитарна катастрофа!

Уважаеми господин Председател

Уважаеми делегати на Х-тата Национална Конференция на ДПС

Живеем в трудни и непредвидими времена…

Един вирус промени начина на живот и показа колко много сме уязвими във всички измерения на живота.

Разбира се, “И това ще мине…”, но нищо от досегашния ни живот няма да има същата форма и осмисленост.

ВИЖ ОЩЕ: Доган със стратегическа реч пред ДПС

За една година от своето коварно шествие по планетата Ковид-19 преобрази политически реалности, смени политически субекти, показа дефицитите на държавните институции и техните функции в обслужването на обществото, “удари” икономиката, и на “ужким” миксира пластовете на корпоративните и обществени интереси, като с “лека ръка” издигна здравната сигурност на гражданите в основен приоритет на всички държави.

ВИЖ ОЩЕ: Ердоган с емоционален поздрав към ДПС

Това шокира политическия елит, защото този проблем беше загърбен и отлаган във времето.

Сътресенията от тези промени ще бъдат съизмерими с изменението на климата, с мащабни войни или с финансово-икономически кризи в планетарен мащаб.

И точно в такъв критичен момент от живота на човечеството, изрази като “глобално единство”, “обединени усилия” и “заедност” са най-често изговаряни призиви към всички.

Няма съмнение, че всеки интуитивно разбира смисъла на тези послания, но само когато е надвиснала обща опасност над главите ни.

Пожелавам на всички Ви да преговорим уроците за единството и заедността!

Тъкмо затова, задачата на задачите е да предотвратим очертаващата се на хоризонта хуманитарна катастрофа…

Всички усилия трябва да бъдат центрирани в борбата срещу коронавируса и последствията от него за нашите избиратели и за всички граждани на страната.

Пожелавам на всеки от Вас да направи това за “другите”, което би очаквал да получи от света около него.

Пожелавам Ви да превърнете единството и заедността във вътрешна мотивация за правене на политики и реална история!

Но не забрявайте: за да бъдете равнопоставени с другите политически сили, трябва да сте поне една крачка (но не и повече) пред тях в сканирането, визирането и реформирането на света, в който живеем.

Ако изпреварването на другите е непоносимо за тях, тогава ще се превърнем в събирателен образ на врага за всички.

Този императив е валиден за всички формации, които се появяват на бял свят като съпротива срещу асимилирането на тяхната идентичност.

Намирането на оптималния баланс в съотношението какви сме и как искаме да се легитимираме съобразно политическото време в обществото е изкуството за правене на политика.

Пожелавам Ви да бъдете силни, живи и здрави и да отстоите себе си във времето.

Обичам ви!

Винаги ваш: Ахмед Доган

">


Всички новини от категория Политика.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com