Добрев: Мит е, че ГЕРБ са непобедими

Добрев: Мит е, че ГЕРБ са непобедими | StandartNews.com

Габрово. Кандидатът за народен представител Кирил Добрев стартира предизборната си кампания с пресконференции в Габрово и Севлиево, съобщиха от пресцентъра на БСП.

"Не съм от Габрово, но съм тук по любов, защото преди 20 години срещнах съпругата си, която е с Габровско-Севлиевски корени. Това, че не съм местен, в очите на някои може да е недостатък, но аз искам да изтъкна предимствата. Нямам икономически интереси в района, не съм участвал в разпределението на обществени поръчки. Това ми дава възможност да съм безпристрастен и да защитавам интересите на честния бизнес и на обикновените хора", каза на пресконференцията водачът на листата на Коалиция "БСП лява България" в област Габрово Кирил Добрев. Той посочи също, че кампанията на партията в областта ще бъде откровена и честна, тъй като няма да бъдат спестени както постиженията на БСП, така и грешките - тези, които са били допуснати в коалицията с ДПС, някои кадрови назначения, както и външната политика. "Не мога да не посоча обаче и постиженията на управлението на БСП. Винаги когато БСП е управлявала е имало спокойствие както за бизнеса, така и за хората, има ръст на икономиката и на доходите, нови работни места", каза още Добрев и допълни, че самият той ще бъде безкрайно откровен и честен с хората за това, което може да направи за тях и което не може.

"Разчитам, че хората не са забравили какво беше по време на управлението на ГЕРБ – репресии, политически поръчки, смазан бизнес, страх, 300 000 фалирали фирми, над 400 000 нови безработни", каза още Добрев. Той допълни, че три са групите, към които са отправени посланията на БСП в област Габрово. Това са: работещия бизнес, активното поколение, което работи и отглежда децата си в страната и поколението на пенсионерите. "Наясно съм, че без работеща икономика, няма силна държава. Активните хора, които са в България, винаги са били приоритет за БСП с различни насърчителни мерки. А по отношение на пенсионерите – те винаги чакат с нетърпение да дойдем на власт, за да получат по-високи пенсии и добавка за Коледа или Великден", каза още Кирил Добрев. Той бе категоричен, че кампанията му в областта няма да продължи само 30 дни, а в негово лице, в следващия мандат хората ще имат сериозен партньор и подкрепа за решаване на всички проблеми.

"В тази кампания нито аз, нито БСП имаме какво да губим. Ще вложим емоции, хъс и чувства. Ако съм искал да стана депутат, можеше да го направя от друг район, като се шмугна в някоя листа. Не! Аз избрах да водя в Габрово, защото искам да развенчая мита, че тук, в Габрово, ГЕРБ са непобедими", каза още той и допълни, че смисълът на политиката е да се правят добри неща за хората, затова ще подкрепи всяка идея, която е в полза на хората в областта.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай