Депутат от "Възраждане" шокира! Какво обяви от парламента

Много интересни думи на Таслаков

Депутат от "Възраждане" шокира! Какво обяви от парламента | StandartNews.com

И 6 мандата да им дадат, със същите хора различни резултати няма да се получат. Този парламент е приключил, отиваме на избори до 2 октомври. Преговорите са за заблуда, всички в кулоарите си говорят, че до седмица-две НС приключва. Това коментира в ефира на NOVA NEWS Стоян Таслаков от "Възраждане".

"Изчакахме дали ще има 121 депутата за кворум и тогава и ние се регистрирахме. Как ще управляват, ако едва събират кворум? Всички 4 управляващи партии са с компрометирани взаимоотношения, всеки поставя условия и няма принципни действия", смята той. И допълни, че "Възраждане" няма да осигурява кворум.

"При евентуални нови избори ГЕРБ, ПП и другите евроантлантически партии ще вървят към съставяне на общ кабинет. Действията ни с ДПС понякога съвпадат, защото сме опозиция", категоричен е Таслаков.

Според него няма как "Възраждане" да подкрепи Бойко Рашков, тъй като има свой кандидат. Таслаков посочи, че се изчаква точно как се формира цената на горивата и нарече мярката от 25 стотинки отстъпка необмислена. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай