Деница Сачева разкри кой ще води листата на ГЕРБ за Брюксел

Оттук нататък всичко е в ръцете на колегите от ПП-ДБ, каза тя

Деница Сачева разкри кой ще води листата на ГЕРБ за Брюксел | StandartNews.com

Зам.-председателят на ГЕРБ Деница Сачева намекна, че листата на ГЕРБ за Брюксел ще се води от Мария Габриел. Личното ми мнение е, че г-жа Габриел трябва да води листата, каза Сачева в интервю за БНТ.

Добрата външна политика на страната ни през последните 10 месеца е благодарение на личните контакти и активността на Мария Габриел, категорична бе Сачева.

"Оттук нататък всичко е в ръцете на колегите от ПП-ДБ. Те трябва да проявят малко повече смирение и разум", коментира още Сачева

"Кабинетът "Главчев" е кабинет на Димитър Главчев и, слава Богу, че той се съгласи, защото щеше да настъпи конституционна криза, ако нито един от посочените хора не се беше съгласил да направи кабинет", каза тя.

"Калин Стоянов е повече от 20 години в МВР, той е назначен на висока позиция там именно от Бойко Рашков. Рашков назначава и съпругата на Нотариуса там, а по-късно тя е уволнена от Стоянов въпреки, че той е назначен от Бойко Рашков. Не е ли това човек, който не се поддава на политически натиск", попита Сачева.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай