Дарин Димитров: Да покажем, че градът ни е готов за нов тип управление

Дарин Димитров: Да покажем, че градът ни е готов за нов тип управление | StandartNews.com

Кандидатът за кмет на община Търговище от ПП ГЕРБ д-р Дарин Димитров се срещна с жителите на селата Пробуда и Макариополско. Заедно с областният координатор на ГЕРБ д-р Венка Стоянова те представиха листата с общински съветници и приоритетите в предизборната платформа на кандидата за кмет.

„Трябва да покажем, че общината ни е готова за нов тип управление. Търговище има нужда от промяна и заедно трябва да я постигнем. С обединен ентусиазъм, съвременно мислене и полезни идеи ще направим градът и малките населени места по-красиви, по-чисти и по-успяващи", заяви пред присъстващите д-р Димитров. Той поясни, че грижата за селата е един от основните му приоритети.

„Подобряване на пътната инфраструктура, развитие на туризма и селските райони, както и работа по европроекти с цел привличане на средства за земеделието са едни от най-важните ми задачи", подчерта кандидатът за кмет от ГЕРБ и добави, че за да се случат тези добри намерения, трябва да се гласува с бюлетина номер 13 на 25 октомври.

В Пробуда и Макариополско бяха представени и кандидатите за кметове на населените места – Кирил Кирчев и Мариян Петков. За тях д-р Димитров каза, че са отговорни и можещи хора, които ще бъдат проводник на добрите идеи на местната власт.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай