Даниел Митов поряза "Промяната". Връзката с Пуделгейт

Вчерашната драматургия беше излишна, каза зам.-председателят на ГЕРБ

Даниел Митов поряза "Промяната". Връзката с Пуделгейт | StandartNews.com

Истинската причина за драматургията със свалянето на Желязков е, че ПП-ДБ търсят кризисен пиар, за да излязат от историята с пудела.  Това заяви в ефира на Нова тв зам.-председателят на ГЕРБ Даниел Митов.

"Няма как да се съпоставят ситуациите с Никола Минчев и тази с Росен Желязков. Вчерашната драматургия беше излишна. Желязков е балансиран човек, добре се справяше с работата, търпеше приумиците и прищевките на ПП-ДБ, буташе напред реформите в Конституцията и помощта за Украйна", каза Митов.

"Пеевски е председател на ДПС. Това е легитимна българска партия, която получава гласовете на българските граждани”, категоричен бе Даниел Митов.

Това, което издигна ПП-ДБ, ще ги свали, ако не се усетят каква е действителността. Мисля си, че те оглупяват", коментира Митов.

По думите му се чуват неща, които притесняват ГЕРБ по темата с митниците.

"Излезе информация, че при Асен Василев в Министерство на финансите (МФ) въпросните контрабандисти са влизали няколко пъти, без да се регистрират официално", добави той.

"ПП-ДБ вече няма легитимност да действа от позицията на морален авторитет. То се вижда вече, че неморалните действията не могат да бъдат скрити и покривани.

Това с пачките, пуделите и Бойко Рашков не могат да го скрият, колкото и опити да правят за това и колкото и да сменят публичната тема. Те започват да стават неприемливи", заяви зам.-председателят на ГЕРБ.

"ПП-ДБ се залепиха отново с БСП, разчитаха на гласовете на "Възраждане" и "Има такъв народ" (ИТН). Тази нова сглобка вече започва да дава своите резултати", смята политикът ГЕРБ.

"На ПП-ДБ си им е по-удобно при контрабандистите и комунистите", добави още той.

„Президентът Радев си чете Конституцията, както на него му изнася. Борисов беше казал, че няма против да съм външен министър, защото българският интерес и българската външна политика е по-важна от партийния интерес“, каза Митов относно кандидатурата му за поста за външното ведомство.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
2 Коментара
Лалаланд
преди 1 седмица

Никъде по света никой не е осъден на базата на снимки!!!!! Факти трябват! Къде са?! Къде е контрабандната стока, заловена ли е?! Къде са арестуваните митничари, които са участвали, арестувани ли са?! Не!!! Защото Няма такива! Това според мен е мръсна предизборна инсценировка с цел предизборно оклеветяване и премахване на държавните чиновници, които пречат на ГЕРБерастите за предстоящите избори!

Откажи
Пенка
преди 1 седмица

Съпрyгът ми и аз свaлиxме излишнитe килoгpами бeз диeтa и cпopт и самo за две сeдмици. Най-ефeктивното лeкаpcтвo, което помогна на милиoни и ще ви пoмогнe:---- https://shorter.me/keto

Откажи