Човек на Слави нападна клет бесепар! Причината

Нахвърли се върху Явор Божанков заради Украйна

Човек на Слави нападна клет бесепар! Причината | StandartNews.com

Бившият депутат от "Има такъв народ" Станислав Балабанов коментира днешната позиция на Явор Божанков от БСП, който се обяви за изпращането на военна помощ към Украйна. Това му коства освобождаване от парламентарната група на партията.

"Бившият мой колега народен представител Божанков вече не е част от БСП. А защо не е част от БСП - защото днес от трибуната излезе и изрази собственото си мнение по казуса свързан с оръжието за Украйна. Той чак днес изрази личната си позиция. Аз си спомням негови изяви по телевизията от април месец, когато ние още бяхме част от коалиционното споразумение. Когато той не беше в Украйна, а ние бяхме - за да видим как изглежда войната", каза в началото на предаването си по "7/8 ТВ" "Студио Хъ" Балабанов.

"Тогава той казваше в ефира на националните телевизии, че трябва решението за един такъв казус да е на суверена. След като суверена изразява неутралитет, държавата трябва да се съобрази с желанието на суверена. А не ГЕРБ, защото тогава бяха вкарали законопроект за оръжието, да вкарват някакъв законопроект, да го обръщат въпроса да е с чисто политическа цел, и ние да правим нещо, което да е в ущърб на обществото. Кога си смени визията Божанков за Украйна?

Снощи ли? Защо? Хубаво е да следим ходовете му оттук нататък. Може да си е постлал добре. Защото обикновено такива неща в политиката затова се случват. Това е мое мнение, разбира се", коментира бившият депутат от ИТН.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай