Чимев: Твърдението на Мая Манолова е абсолютна лъжа

Чимев: Твърдението на Мая Манолова е абсолютна лъжа | StandartNews.com

София. В предаването "Здравей България" на Нова телевизия, излъчено днес – 13.09.2013 год., Мая Манолова, народен представител от 10-и МИР-Кюстендил заяви, че Община Дупница, чийто кмет Методи Чимев е избран като кандидат на ПП ГЕРБ организира изпращането на автобуси за протестите в София с общински служители и допълнителни стимули.

В отговор на нападката, като кмет на Община Дупница Методи Чимев най-отговорно заяви, че твърдението на Мая Манолова е абсолютна лъжа.

"Никога, не съм си позволявал или позволил да "стимулирам" участващи в протестите или организиране на общински служители, което Манолова "припомня", че било започнало още през февруари тази година, когато отново отправи обвинения към мен. Твърденията на Мая Манолова са опит да дискредитира институцията "кмет на Община Дупница", поради което настоявам за публично извинение", коментира Чимев.

Кметът на Дупница обърна внимание, че що се отнася до поредните упражения в хвърляне на безпочвени и неподкрепени с факти или доказателства лъжи в медийното пространство по негов адрес, иска да наблегне, че това явно вече е станало хронична практика на БСП в региона.

Освен Мая Манолова и председателя на БСП-Дупница Станислав Павлов си е позволил да отправи по същия начин обвинение към Методи Чимев, като той е подал подал своевременен сигнал до Окръжна прокуратура-Кюстендил.

"Снетите обяснения на Павлов и резултата няма да ги коментирам-преценете сами. Надявам се, че Манолова е по-паметна и ще си спомня за разлика от Павлов", заяви Чимев.

А по повод на протестите ЗА и ПРОТИВ и участието в тях на всеки един гражданин на Република България, Чимев припомни, че това е тяхно конституционно право и избор и не той е човекът, който ще държи 24 часа служителите на работните им места, тъй като ние сме правова държава, а не подвластни на дикактори.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай