Бюлетина №22, ПРАВОТО: Страх тресе високите етажи от влизането ни в НС

Влизането на партия ПРАВОТО в Народното събрание плаши всички бивши и настоящи правителства

Бюлетина №22, ПРАВОТО: Страх тресе високите етажи от влизането ни в НС | StandartNews.com

Върху единствената партия, която разполага с достатъчно доказателства срещу тези от по високите етажи - съдии и прокурор, министър председател, министри, кметове, шефове на НАП, шефове на банки, ЧСИ-та, нотариуси и др. се осъществява натиск, дискриминация и нарушаване правата на нейните кандидати. Целта им е да направят всичко възможно да не влезем в парламента.

Вярвам на българския народ, че няма да допусне отново да се завърнат унищожителите на държавата и народа, тези които направиха така, че да сме най-корумпираната държава, държава на беззаконието и най-бедния народ. Тези, които харчат в тази криза милиони за реклама, вместо да ги дарят на потърпевшите граждани от бедствените райони и тези, които разполагат със средства под минималния праг на бедност.

Партия ПРАВОТО, начело с нейният председател адвокат Мария Колева ще бъде изненадата на изборите. Ние сме единствените, който не сме се възползвали от властта, средствата и привилегиите. Единствените, които с години сме защитавали и защитаваме правата на гаржаданите, тези които сме подавали чрез адвокат Мария Колева преди да бъде регистрирана партията, сега председател на партията стотици жалби срещу корупцията по високите етажи, подадени до Главен прокурор, Народно събрание, Президент, Министър председател, всички парламентарни групи, Омбудсман.

Ние от партия ПРАВОТО просто мислим за държавата и българския народ, за тези 2.5 милиона, които са извън страната да се завърнат в родината си при родителите и децата си, да си върнем поминъка, правовата държава, да се обединим, да започнем реформи за развитието на икономиката, увеличаване на доходите, намаляване на корупцията.

Въпреки нашите добри намерения в изборите кандидатите от партия ПРАВОТО се третират по-неблагоприятно, отколкото се третират другите кандидати, участващи в управлението на държавата и в предишното НАРОДНО СЪБРАНИЕ.

Не ни допускат до големите медии. От сутрин до вечер манипулират обществото, като ги убеждават как старите/нови партии отново ще влязат в Народното събрание.

БНТ не ни допуска на платените предавания в събота и неделя.

Тези, които докараха до крах българската държава от сутрин до вечер се рекламират по всички телевизии, защото са си платили милиони, откраднати от парите на българския данъкоплатец.

При извършване на социологическите проучвания и тяхното огласяване, социологическите дружества нарушават правата на кандидатите на партията за народни представители. Преди изборите, а сега и по време на кампанията се правят ВНУШЕНИЯ относно резултатите в процента за влизане на партиите в Народното събрание.

При проучването социологически дружества, при изреждане на кандидатите и партиите са посочили само определени партии, коалиции и инициативни комитети и техни кандидати Другите кандидати са посочени като „ДРУГИ” като по този начин са нарушени правата на другите участници.

Социологическите дружества освен мутренските партии не включват и другите участващи в изборите. Горното е нарушение на чл.6, ал.2 от Конституцията на Република България, Чл.4, ал.1 и ал.2, както и чл.6 от Закона за защита от дискриминация, а именно: дискриминация по политическа принадлежност, лично и обществено положение, тъй като са направени политически внушения относно резултатите в полза на обявените кандидати за народни представители във вреда на кандидатите на партия ПРАВОТО.

В случая новите партии и кандидатите, които за първи път ще участват в изборите, би трябвало да са равни пред закона и равнопоставени в участието си в медиите и при социологическите изследвания. Посочвайки само определени кандидати, социологическите дружества са нарушили най-върховния закон - Конституцията, а именно чл.6,ал.2, като се ограничават правата на кандидатите от другите партии, участници в изборите на 02 октомври 2022г. Когато една държава се управлява с беззаконие, какво да очакваме от тези партии.

Нарушен е и чл.189, ал. от ИК, съгласно който (3) Българската национална телевизия и Българското национално радио отразяват обективно и справедливо проявите на кандидатите, регистрирани от партиите, коалициите и инициативните комитети, при зачитане на тяхната равнопоставеност и значимост въз основа на правила, приети от Централната избирателна комисия. Партиите и коалициите, които са регистрирали кандидати във всички изборни райони при избори за народни представители, имат право на равно участие.

В случая социологическите дружества отказвайки да ни включат в СПИСЪКА при проучването като участници в изборите, а именно участие за представяне на кандидатите ни за народни представители, са осъществили един акт на дискриминация, нарушени са човешките ни права като кандидати за народни представители.

Преди изборите, а сега и по време на кампанията се допускат едни и същи лица и се манипулира общественото мнение по въпроси касаещи целия български народ.

Освен горното, предаванията на БНТ отказват участие на новите партии и кандидатите й, с мотив, че датите за предаванията са вече заети. Горното е абсурдно и недопустимо. Това е дискриминационно, нарушени са човешките права, както и тяхната равнопоставеност на участие в изборите. По този начин, новите кандидати и партии участници в изборите никога няма да могат да бъдат представени пред обществото от медиите, с оглед тяхното представяне.

Новите обаче партии и участници не получават субсидии от държавата, а ползват медийни пакети по чл. 178 от Изборния кодекс.

Вярваме, че българския народ през 2022 година ще промени съдбата на Република България и българския народ, а това може да стане само с Бюлетина №22, ПРАВОТО.

Не случайно на партия ПРАВОТО й се падна №22, като годината.

Ние от партия ПРАВОТО сме изненадата на изборите!

Бюлетина №22

ПРАВОТО

www.pravoto.bg тел: 0885 604 350

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай