Бум на булки в БСП

Пръстените заваляха след преизбирането на Станишев за президент на ПЕС

Бум на булки в БСП | StandartNews.com

София.   Преизбирането на Сергей Станишев за президент на ПЕС отприщи вълна от сватби на "Позитано" 20, научи Стандарт. Международният секретар на партията и вицепрезидент на Социнтерна Деница Златева е получила годежен пръстен с фини диаманти веднага при посрещането на делегацията от конгреса в Брюксел на летище София.

Сватбата на Златева и любимия й Венцислав Караджов (експерт юрист в ЦИК) е запланувана за месец май, когато в България специално за събитието ще се изсипе елитът на Социнтерна и ПЕС. Любопитното е, че бъдещият съпруг на червената шефка е бивша половинка на правосъдната министърка Диана Ковачева.

Само след две седмици пък тежка сватба в родния Ловеч вдига депутатът Димитър Горов (БСП). Народният избраник взема гласа на Сергей - шефката на пресцентъра на БСП Жанет Пашалиева, а на щастливото събитие е поканена цялата парламентарна група на социалистите, както и куп депутати. Бракосъчетанието ще е на историческата крепост "Хисаря", а танците и "Горчиво"-то за младоженците - в стилния ресторант "Ловеч". Пашалиева е заложила на бяло и златно в булчинската си рокля, а Златева предпочита сребристите нюанси. Отсега се знае, че Станишев ще е пръв гост и на двете сватби.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай