Бойко Борисов: Ще имаме над 100 депутати

Бойко Борисов: Ще имаме над 100 депутати | StandartNews.com

Стара Загора. "Те не искат да управляват, те искат да има хаос, тогава най-много върви далаверата." Това заяви на препълнения централен площад в Стара Загора лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. Индиректно той засегна и ескалиращата тема за подслушванията.

"Защо мислите, че го правят", попита той мнозинството. И им отговори сам: защото искат всички да са маскари. Той помоли медиите и скептиците да преброят хората по площадите в страната и сами ще се убедят, че ГЕРБ ще има над 100 депутати в бъдещия парламент.

На Старозагорска област бившият премиер обеща нов четирилентов път до най-голямата детелина на АМ "Тракия", за да могат да отидат по-бързо да си пият кафето в Бургас. Преди това близо час бившият премиер раздаваше автографи на наобиколилите го старозагорци от всички възрасти. Автограф си взе едногодишният Гошко, 23-годишният Илия, 70-годишната Донка. "Няма да се предаваш", посъветва го 82-годишната баба Стояна, след като си взе картичката с подпис.

За мнозина картичките с лика на Борисов не достигнаха и те помолиха за автограф Борисов на най-необичайни места. Той се подписа върху ръката на 86-годишния дядо Слави и върху гърба на анцуга на 45-годишния Митко. Накрая Борисов получи и няколко директни благодарности от старозагорци. Маркетинг директорът на ПФК "Берое" Ваня Дзаферович му връчи футболна топка с автографите на всички беройци в знак на благодарност, че извади любимия старозагорски тим от колапс преди година и половина. Ръководството на клуба го покани на финала за купата на България срещу "Левски". Като изявен левскар, Борисов пожела да победи по-добрият.

Кандидат-депутатът Пламен Русев, един от подръжниците на екстравагантната идея Стара Загора да бъде обявена за център на Вселената, му връчи тениска с този надпис. На финала възрастна животновъдка пожела на Борисов и неговия екип от името на всички животновъди в региона твърдостта на скалите, дълголетието на орлите, трудолюбието на пчелите и победата на 12 май.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай