Борисов: Внимавайте, когато си играете с огъня

Борисов: Внимавайте, когато си играете с огъня | StandartNews.com

Премиерът Бойко Борисов призова "всички да бъдат по-внимателни, когато си играят с огъня, защото на базата на стабилността в България и огромната нестабилност в региона, всички трябва да си пазим черджето да не го запалим. Лесно става - трудно се гаси, като пожарникар ви го казвам."

"Много лесно се предизвика етнически конфликт, винаги предупреждавам за него. Дано са ме разбрали тези, които си играят с огъня", продължи още Борисов на брифинг след срещата си с европейския комисар по регионална политика Корина Крецу, информира още Фокус.

"Това, че 6 млрд. и 600 млн. са одобрени в сферата на регионално развитие е изключително голям успех и означава, че сме минали сме 76-77%, а съм убеден, че в края на годината ще отидем до 92-93%, тъй като полагаме огромни усилия и всички институции и агенции работят. Огромна част от кметовете натрупаха голям административен капацитет. Надявам се тази политическа стабилност да продължи", каза още премиерът и добави, че винаги е благодарил на партиите, които подкрепят кабинета.

Днес ЕК е одобрила ОП "Региони в растеж" и "Околна среда".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай