Борисов: Инвестиции за 190 млн. лв в Северна България

Борисов: Инвестиции за 190 млн. лв в Северна България | StandartNews.com

С най-голямо удоволствие искам да Ви кажа, че доста големи проекти приключихме в юга тази година. Догодина ще положим много усилия в северната част на България. Над 190 млн. лв. инвестиции правим в момента. Това каза министър-председателят Бойко Борисов при откриването на ремонтирания стадион в град Берковица, предаде агенция „Фокус".

„Днес само, в Костинброд за деветдесет и няколко милиона пускаме водния им цикъл. Преди една седмица в Монтана за 48 млн. лв. – воден цикъл, в Георги Дамяново – 10 млн.лв., тук са 10 млн.лв.", посочи Борисов. Премиерът посочи, че пари се отпускат рекордни пари и за църквата и всичко това е благодарение на борбата срещу контрабандата и корупцията.

Министър-председателят добави, че всичко ще се случи с малко повече търпение, с малко повече работа, отговорност и оптимизъм и посочи, че много добри неща се случват. „Сега имаме стадион – да играят , да спортуват, да пият чиста вода децата. Действително в тази прекрасна природа ще положим доста усилия и полагаме", каза още Борисов. „Малко ни се бави обхода на Монтана , надявам се да се поразбъркат малко, защото е важен", заяви премиерът.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай