Борисов: Дори червените агенции сочат, че ГЕРБ е първа сила

Борисов: Дори червените агенции сочат, че ГЕРБ е първа сила  | StandartNews.com

Шумен. "Дори и червените социологически агенции дават, че ГЕРБ е първа политическа сила", заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на централния площад в Шумен по време на представянето на кандидат-депутатите за областта.

"Станишев е казал, че това е ордата на ГЕРБ. Човекът, който говори за демокрация нарича тези деца орда. Това ли е орда", каза Борисов, като преди това помоли медиите да снимат събралите се хора и деца.

"Ние управлявахме в най-тежкото време за света. Видяхте какво се случи в Арабския свят, в Кипър, Франция. В това тежко време, когато никой реален политик не може да излезе и да обещае, че нещата ще вървят по мед и масло е най-важно да се вадят компромати. На всички ни е гнусно и неприятно от това. 450 работници работят на АМ „Хемус", където бях преди малко." каза още той.

"За следващия програмен период сме осигурили 25 млрд. лв. чисти за България. Съжалявам, че целият политически дебат се е превърнал в компромат. Никога не бих си позволил да нарека симпатизантите на която и да е партия – орда. Дошли сте сами, защото знаете какво сме направили и очаквате какво ще направим. Важните неща са да има работни места, внимание към малкия, средния, всеки бизнес. На предишните избори бяхме много силни, преднината ни беше огромна. Дори сега червените социологически агенции твърдят, че ГЕРБ е първа политическа сила. Това означава, че хората, които ни харесват са повече от тези, които са недоволни. Признали сме си грешките, казали сме си и успехите. Може би на моменти езикът ми да е по-цветущ, но това е според характера на човека", сподели още екс-премиерът.

В Шумен, заедно с Бойко Борисов са още Цветан Цветанов, бившият транспортен министър Ивайло Московски, областният координатор на ГЕРБ Шумен - проф. Добрин Добрев и водачът на листата Любомир Христов. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай