Борисов: Живея като аскет, клипът е аранжиран

10 години не съм направил едно подобрение, един лев държавна пара, коментира премиерът по повод нов клип от спалнята му в Бояна

Борисов: Живея като аскет, клипът е аранжиран | StandartNews.com

"Какво се вижда, че аз живея като аскет. Мъжки дрехи само. 10 години не съм направил едно подобрение, един лев държавна пара. Има каса, ама ти си носиш чекмедже. Има четири рафта под телевизора, три рафта под гардероба, няколко гардероба, четири чекмеджета. Фигурантите само фигурират и дават акъл. Аранжирани неща. Занасяш, подреждаш. По една шепа лекарства пия. Как пък знае тоя човек къде да снима. Защо не снима друго чекмедже".

Така Борисов коментира клип, който изтече в медийното пространство, за който се твърди, че е от резиденцията на премиера в "Бояна". 

"Борисов го няма, тъмно е, шпионин изскача от сенките, снима, аранжира, занася. Някой е стоял до мен, правил запис, аранжирал", продължи премиерът.

"Минава покрай каса - представи си, има каса, ама ти си носиш в чекмеджето да си слагаш парите, а не в касата?! Някой е стоял до мен, правил е записи и е аранжирал, местил, сякаш българите като са си в дома по чехли и гащи не са нормални хора - не сме в кралски двор. Този, който снима, си прибира парите и златото и си отива, а аз после трябва да се оправдавам. Добре, че го пуснаха този клип. В паника пуснаха този клип", коментира премиерът.

Освен охраната на портала на къщата, друга охрана няма, каза още Борисов. Според него става дума за престъпна група за проникване, която е обучена.

Приказките си заминават, новият мост на Искър остава, сто години поне, за министър-председателят.

По-рано днес "Афера" публикува видеоклип с кадри, за които се твърди, че са от спалнята на премиера. От медията твърдят, че са изпратени на редакционната им поща. Държащият вероятно мобилен телефон минава от помещение в помещение. Снимано е и нощно шкафче с  евробанкноти, а върху него има пистолет.

Борисов няколко пъти повтори, че сега вече е ясно, че всичко в клипа е аранжировка. "НСО не са ни виновни. Когато има такава престъпна група за проникване - това са обучени хора, колко хора идват по срещи, аз съм доверчив човек. Това се измъква до тоалетната. Този, където ми е дошъл на гости, може да каже, че отива до тоалетната", коментира още Борисов и пак изтъкна, че е планирано години наред.

"Това е някой, който е извършвал престъпна дейност и се е изплашил, че някой ден ще го разкрия", смята премиерът.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай