Четвъртък,

Борисов във форма - стяга редиците, дава указания

От: СТАНДАРТ -
1203
Борисов във форма - стяга редиците, дава указания
A
A
A

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов показа, че е в отлична политическа форма – стяга редиците на ГЕРБ, дава специални указания на депутатите. Борисов даде и извънреден брифинг, на който присъстваха Десислава Атанасова и Даниел Митов.

ВИЖ ОЩЕ: Борисов прегази Петков! Дека е самолето?

Лидерът на ГЕРБ събра депутатите си на спешна среща за отчет на изминалата седмица в парламента.

„Водещи изпадат в истерия и правят Делян Добрев виновен, че Кирил и Асен не са в зала. Къща в Барселона не съм имал, чакам с нетърпение испанците да се произнесат, ако не са се произнесли вече. Не съм имал и кюлчета“, набра скорост Борисов.

„Ето ги мнозинствата. Десислава Атанасова ми казва притеснителни неща. Дори в САЩ мине не мине ден, намерят секретни документи. Едни сменили посоката, други пътя, но факт. Тука има доказани неща. В Щатите може Байдън, Тръмп подред да ги карат, тук не, пазим ги“, каза Борисов.

Бензинът вече е с лев по-скъп. Колкото по-свирепа става войната в Украйна, светът влиза в този конфликт, в България газът пада. Някой му дал опорка „кървавото петно“. Абе, ей, вие обрахте държавата за няколко месеца. По лев на месец са милиарди левове в полза на Путин. Мерси, Деляне, че четете и ги доказвате тия работи“, каза Борисов.

„Бе вие искахте децата да вкарате в затвора затова, че не ви дават да крадете бе. Като ги няма Кирил и Асен какво стана с цените? Оправдание война вече няма!“, отсече лидерът на ГЕРБ.

„Вчера гледах Георг в „Панорама“. Той добре се справи“, заключи той и даде цитат от изказване на Минчев, че България е изнасяла оръжие за Украйна още преди решението на НС.

„Защо не го приехте тогава, като сте го знаели. Така само печелят посредници, а не ние. Защо не дарихме и да сме там, където са всички бели държави и да осъдим този решим на Путин с действията си. Или тогава вие сте лъгали, или Корнелия Нинова“, категоричен бе Борисов.

„Нинова в парламента отрече да е знаела за подобно нещо. Сиреч вижте борбата за министерските кресла какво вади“, каза той.


Всички новини от категория Политика.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com