Борисов със стоманен удар по ПП! Сравнението

Мощна атака на бившия премиер

Борисов със стоманен удар по ПП! Сравнението | StandartNews.com

Помните ли, едно време имаше едни "Пирамиди“, които събираха българите по зали и ги караха да си купуват и талончета, а накрая всички изгоряха. Само няколко далавераджии си взеха милионите.

"Промяната“ е същата пирамида, която за 6-7 месеца ви обра. Това заяви лидерът на ГЕРБ-СДС Бойко Борисов, по време на посещението си във Варна, предаде репортер на Радио "Фокус“ – Варна. Борисов посочи, че е очаквал активен град като Варна да реагира, но това не се е случило.

"СДС измъкна държавата от кризата на комунизма, а ГЕРБ ги измъкна от гръцката финансова криза, световната финансова криза, миграционната криза, КОВИД кризата и за наше голямо съжаление, от една средноевропейска държава ние отново трябва да се нагърбваме да изваждаме държавата от ямата, в която е в момента попаднала.Във Варна са от най-умните и интелигентни хора, прозорецът към Европа. И да допуснат две години да не се строи "Хемус“ – повярвайте ми, сърдит съм.

Яд ме е за "Хемус“, защото "Хемус“ отново ще върне лидерското място на Варна. До Търново щеше да е на чакъл, а от Белокопитово щеше да е отишло от другата страна, откъм Полски Тръмбеш на Търново – щеше да е чакъл там. Днес минавам – старият път ремонтиран, а магистралата е 100% готова и не я пускат, за да не кажете "Бойко я направи“.

Съжалявам, 20 некъпани затваряха кръстовищата. И ние – какво става, протести! Вдигат шум. Вие две години – нищо! И нищо не се случи за Варна, освен парите, които им оставихме накрая. 1 милиард, за да мога да ви гледам в очите, като говоря днес, оставих за "Хемус“ в специална сметка в БНБ, за да я достроят.Асен Василев го похарчи.

И завчера по БНТ и БНР Шишков, сегашният министър каза, че е идиотия да спреш "Хемус“ – министърът на Румен Радев. По литература съм учил, че глаголът на "идиотия“ и съществителното на това е "идиот“. Значи две години той ги нарече "идиоти“ – аз го цитирам. Не бива повече да стоят тези хора в управлението.

Когато цифрите и фактите говорят, всички си мълчим. С 51,4% по-скъп А-95 са "Промяната“.И в момента, в който си тръгнаха – виждате, започва да пада бензинът. Случайно? Не е случайно. Ето ви дизелът – 61%. Всеки ден за всеки литър от вашия джоб месеци наред ви взимаха парите, по 1,20 лева на литър.

Все едно крадец ви бърка и ви взима в джоба. На всеки литър – по 1,20 лева. Метанът, които карат на метан – 279%. Ето я разликата“, допълни Борисов.Той допълни, че се наблюдава и изключително висок ръст на хранителните продукти, допълвайки, че инфлацията се е покачила многократно в последните две години.

"Промяната“, какво ви доведе? Който е имал 1000 лева, сега има 500 реално.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай