Борисов се качи на багер! Какво е съборил

Лидерът на ГЕРБ призна за любопитна случка

Борисов се качи на багер! Какво е съборил | StandartNews.com

Толкова е видно и ясно какво е направено, откакто аз бях кмет. Нямаше един работещ фонтан, една китка нямаше, ами Околовръстното шосе. Помня деня, в който взех един багер и бутнах една бензиностанция, защото полицаите и прокурорите ги беше страх. Оставих само тази част до Банкя. Преди две години багерите от "Младост" щяха да се прехвърлят на "Люлин".

София колабирате, зимата строяхме, за да може този двумилионен град да не се задръства. И това само за 10 години. Никоя партия не е правила толкова за София, колкото ГЕРБ. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред над 600 кандидат-депутати и членове на структурата на ГЕРБ-София в зала 6 на НДК.

Лидерът на партията бе посрещнат с ръкопляскания, а цялата зала стана на крака.

„Сега няма какво и ходят мерят милиметри. Покажете ни нещо за еталон“, призова той.

„Получихме хаос, липса на отговорност, нови дългове, чудовищна инфлация. В България не се строи от две години. Ние знаем рецептата как да се промени това. За пореден път ние трябва да коментираме антикризисни мерки. Как да развиваме икономиката, ако преди това не се преборим с инфлацията. Няма нито една държава, която е забогатяла от трупането на дългове“, заяви зам.-председателят на ГЕРБ Томислав Дончев.

„Ние не сме регионална партия, за нас е от значение да имаме подкрепа тук в София, в малко село в Балкана, в Шумен, Елхово – навсякъде. Претендираме да представляваме целия народ. Затова всеки от нас и от вас е важен, дали в роля на кандидат или съмишленик“, изтъкна Дончев.

„Трябва да бъде съставено правителство. Без участието на ГЕРБ-СДС ще е краткотрайно и нефелно. България има нужда от редовно правителство. Служебните кабинети могат да изготвят много на брой закони, но без редовен парламент няма да бъдат приети", заяви лидерът на СДС Румен Христов.

Той добави, че случващото се в момента му напомня на времето преди 10 ноември, когато шивачки, доячки и артисти се събирали за по 20 дена, гласували закони и продължавали напред. Редовното правителство може да приеме законите за плана за възстановяване, за еврозоната и Шенген. На 2-ри април с номер 2 за победа на ГЕРБ и СДС, призова Христов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай