Борисов прободе политическия змей. Реч за дробчета с тлъсто

Удари управляващите

Борисов прободе политическия змей. Реч за дробчета с тлъсто | StandartNews.com

Лидерът на ГЕРБ прободи с гневни думи политическия змей. Това е парламент, свързан само с постове, пари и власт – срам, обяви от Пловдив Борисов  навръх 6 май. Той коментира решението на депутатите да предоставят военно-техническа помощ на Украйна и определи действията на управляващите като PR акция.

„То няма решение. Те само консумират парите на данъкоплатците в парламента и си разпределят постове“, продължи Борисов.

„Срам до там, че вчера Христо Иванов да каже, че те имали само порция дробчета. Не ми се говори на Гергьовден в кулинарно отношение, но другите, изяли тлъстото, а за него останали дробчетата. Срам за този парламент“, каза пред журналисти Борисов. И още веднъж повтори, че няма по-срамно нещо от това управляващите да говорят за тлъсто и за дробчета, когато агнешкото за Гергьовден е 30 лева.

На въпрос трябва ли да има предсрочни парламентарни избори той заяви, че тези управляващи трябва да стоят, докато „заравнят всичко“.

„И всяка мисъл, че те можели да бъдат добро за България - да си заминат като антихристите“, допълни той.

Бойко Борисов коментира още, че Румен Радев е довел и „инсталирал тези“, а сега „всячески се пази от Стефан Янев и от другите“, защото хората го сочели само него с пръст за колебливите му позиции и за това, че няма позиция.

„Аз преди една година ви казах – който сее ветровете, жъне бури. Народът се мрази, Радев направи така, че хората да се мразят“, каза още лидерът на ГЕРБ.

Попитан дали България може да ремонтира украинска военна техника в нашите два завода, при положение че нямаме части и работна ръка, Борисов заяви, че можем.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай