Борисов каза истината за Радев! Силни думи

Къде призоваха да отиде Кирил Петков

Борисов каза истината за Радев! Силни думи | StandartNews.com

Бойко Борисов е във Варна, в курорта Св. св. Константин и Елена, където се провежда зимен университет на Младежи-ГЕРБ. Събрали са се 150 млади хора от цялата страна.

"Да се закичиш с думата "Промяна", така и да кажеш, че младите хора са с тебе е също толкова неправилно. Не искам да се поддавате на внушенията, че сме се сдушили с президента. Той е спечелил изборите честно и демократично, затова трябва да бъде уважаван. Радев подкрепи всички санкции срещу Русия и затова получи адмирации. Подкрепата за Украйна я вкарахме в предишния парламент.

Но сега всеки е готов да се накичи с успеха. Същото е с втората част на ескадрилата Ф-16. Ние ликвидирахме този процес", каза Борисов.   "Едно време, за да говориш с Фондация "Конрад Аденауер", беше знак, че си част от европейското семейство", с тези думи Бойко Борисов се обърна към младежите от ГЕРБ, които присъстват на курорта "Св. Св. Константин и Елена". 

"Единственото нещо, което трябва да направи Кирил Петков, е да се скрие. Единственият лидер в българския политически живот седи тук на тази маса. Решението за военната помощ за Украйна дойде от ГЕРБ и от Бойко Борисов. В предишния парламент това беше невъзможно. Всички напъни на ДБ се разбиваха", поясни Даниел Митов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай