Борисов издига знаково лице за изборите

Още една важна промяна, свързана с ГЕРБ

Борисов издига знаково лице за изборите | StandartNews.com

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е прибегнал до ключов ход в своята формация, малко повече от месец преди предсрочните парламентарни избори, научи ексклузивно агенция Блиц.

Един от лидерите на партията - Младен Маринов, ще поеме тежката задача да стане областен координатор на ГЕРБ в София област. Това ще се случи официално от сряда. На този пост дълго време беше бившият министър на туризма Николина Ангелкова.

Борисов е взел това решение, защото бившият вътрешен министър доказа с годините, че на него може да се разчита безрезервно. Младенов успя да се издигне в йерархията от заместник директор на СДВР до началник на същата институция.

През 2017 година той бе назначен от президента Румен Радев за главен секретар на Министерството на вътрешните работи, а през следващата година оглави ведомството.

Младенов се изправяше рамо до рамо с лидера си във всички политически и чисто човешки битки. Той отдавна е доказал професионализма си, като участваше във всички предизборни кампании на ГЕРБ и изпъкваше с добрите си резултати.

Блиц научи още, че Бойко Борисов все повече ще дава път на младите лъвчета в партията, които да поемат юздите след време. По това направление Младенов също е точният човек, защото той е известен сред членовете и симпатизантите на ГЕРБ, че обича да работи с млади хора и да им помага да се развиват. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай