Сряда,

БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ закриха кампанията на свещения връх Шипка

От: Редактор -
102
БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ закриха кампанията на свещения връх Шипка
A
A
A

БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ - ВМРО, ВОЛЯ И НФСБ“ закриха предизборната кампания на свещения за народа ни връх Шипка. Тук дойдоха водачи на почти всички листи в страната, за да покажат, че са единни и вярват в успеха на патриотизма на 11 юли с номер 16.

Закриваме символично нашата кампания на това свято за всеки българин място, заяви заместник-председателят на ВМРО Ангел Джамбазки. Той припомни, че това е коалиция, създадена по волята на българския избирател. Той на 4-ти април ни показа, че „Съединението прави силата“ не е просто лозунг, а е символ-верую, който трябва да се спазва.

Тази коалиция е единствената, която отговаря на най-важните потребности на обществото днес, отбранявайки българския национален интерес - такъв, какъвто всеки един български патриот, родолюбец и националист го разбира, заяви Джамбазки.

Бранейки българските национални интереси от вмешателството на Ердоган - видяхме не един и двама политически лидери да тичат на диванчето, да целуват ръка и да коленичат, да искат турски гласове.

Ние казваме „не“ на гласовете от Турция. Ние не искаме неграмотни хора, незнаещи български език, родени в Турция, без капка чувство към майката-родина да решават нашето бъдеще. Ние не желаем хора, които са си избрали втора резервна родина Турция, да ни казват как да живеем, заяви Джамбазки.

Ние не сме съгласни да има пета колона в нашата родина на Ердоган, кандидата за турски султан. Ние браним България и традиционното българско християнско семейство, защото то в момента е под заплаха, посочи другия приоритет на патриотите заместник-председателят на ВМРО. 

Браним България от циганското гето. Да, ние нямаме нищо против циганите, които са вписани в обществото, те работят, добре дошли са, но ние сме против гетото, което акумулира престъпност и продава гласове, изтъкна още Джамбазки. Той добави, че неслучайно акциите на МВР в момента в 99% са съсредоточени в гетата.

Браним България от монополите и тук основната роля е на нашите партньори от ВОЛЯ. Едно говори телевизорът, обаче хладилникът говори друго. И когато се вдигнат горивата, отново ще се вдигне и хлябът. Когато поскъпне горивото заради монополите, ще поскъпне и хлябът, заяви още той.

Браним държавата от мигрантския натиск и тук не мога да не спомена ролята на НФСБ за това да се построи съоръжението по границата и да се предприеме една дръзка, националноотговорна политика, каквато беше тази, която отстоявахме - нулева миграция, връщане на нелегалните мигранти и защита на българската граница.

Ние сме тук на този връх, съхранил паметта на българския народ, на българското самочувствие, на българските победи, тук сме обединени в единен фронт „БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ“ за поредна битка за спасение на България, заяви и заместник-председателят на НФСБ Борис Ячев. БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ сме орисани да спасим България от опитите на Турция да се намесва във вътрешната ни политика през изборите, от опитите на Северна Македония да ограби историята, езика и културата ни. От опита на новоизлюпени политици да насадят джендър идеологията, с която да промият мозъците на нашите родители и деца, подчерта Ячев.

Кръстина Таскова от ВОЛЯ изтъкна, че  думата „патриот“ в подножието на Шипка придобива чутовна сила. Защото тук говори кръвта на нашите предци, отдали живота си за нашата родина. Днес всички заедно тук се заклеваме, че ще браним България от чужди идеологии, от родоотстъпници, от грабители, защото трябва да покажем, че ненапразно нашите деди са дали живота си. Наша мисия и кауза е да 

защитим нашите традиционни ценности на българското семейство, посочи тя.

Водачът на листата в 23 МИР София Кузман Илиев направи препратка между отбраната на върха от българските опълченци, изиграла ключова роля за освобождението на България и спасението на Европа с днешния ден. Голямата мисия днес е Европа да бъде спасена като цивилизация, защото тя се срамува да се нарече християнска. Някой трябва да каже стига, край! Затова и българските патриоти подписаха тази декларация заедно с Орбан и Качински за това, че се създава един общ фронт за спасяването на европейската цивилизация. Това е залогът, заяви Илиев. 

На този висок връх се качихме и заради още една причина - не само европейската цивилизация е в опасност, в опасност е и държавата и държавността, която в България има вече над 1300 години.

Ето затова сме днес тук - да защитим онези 1300 години, в които България стои на този връх. Днес ние сме тук, за да защитим българщината. И аз твърдо вярвам, че на 11 юли българските граждани ще направят правилния избор, а той няма как да бъде друг освен за „БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ – ВМРО, ВОЛЯ И НФСБ“ с номер 16, призова  Александър Сиди.. 


Всички новини от категория Политика.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Още от категорията

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички