Бареков: Монополите безчинстват заради крадливи политици

Бареков: Монополите безчинстват заради крадливи политици | StandartNews.com

Пловдив.  Ние сме алтернативата на статуквото и ние сме Красимир Каракачанов, Николай Бареков, Ангел Джамбазки и Ангел Славчев - ние, това сте вие, защото българите ще имат шанс пряко да влязат в управлението на страната.

Това заяви лидерът на" България без цензура" Николай Бареков пред стотиците симпатизанти на неговата партия и ВМРО, обсадили сградата на ЕВН в Пловдив година след февруарските протести.

Той припомни думите на ген. Уесли Кларк, който на учредяването на партията заяви, че когато една система боледува, тогава хората се обединяват и създават нови партии.

Бареков обори казаното от Лютви Местан, Сергей Станишев и Бойко Борисов, че "България без цензура" и ВМРО и тяхната коалиция искат да разрушат държавата".

"Ние искаме да разрушум вашата държава и вашето статукво, за да запазим държавата и народа", коментира още лидерът на "България без цензура".

Той и Красимир Каракачанов обърнаха особено внимание на демографската катастрофа, пред която е изправена страната ни. Николай Бареков припомни казаното отпреди време от Борисов за "лошия матриал" и се обърна към лидера на ГЕРБ с думите:

"Не, мойто момче, ти си лошия матриал, ти, с твоето възпитание и мутренско поведение разваляш имиджа на страната ни.

Февруари ще бъде май и тогава ще има много сериозен резултат в наша полза и и много голяма изненада за народа", обеща лидерът на "България без цензура".

Той апелира към протестиращите в изборната нощ по телевизята да гледат тъпите физиономии на Местан, Станишев и Борисов, току-що претърпели поражение.

Политикът обясни, че първата стъпка от тяхното бъдещо управление ще бъде провеждането на операция "Чисти ръце". Той добави, че в първата седмица ще има много сериозни акции на службите и арести на водещи политици, които трябва да си платят за стореното.

"Мая Манолова да не бърза с промените в Наказателния кодекс, защото за споменатите лидери ще има трябва членът за доживотния затвор", призова Бареков.

Подавам ръка към всички партии и граждани за диалог и постигането на консенсус как да извадим държавата от ръцете на монополите и най-вече на политическия монопол".

Пред стотиците граждани лидерът на "България без цензура" отново призна, че някога е направил грешката да подкрепи Бойко Борисов, когато бил една хлебарка и имал нужда от подкрепа.

"Те хората много добре са казали - внимавай какво прасе си взимаш, защото не се знае в каква свиня ще се превърне".

За превръщането на Борисов в чудовищна свиня, аз имам огромна вина, за което се извинявам",

каза още лидерът на "България без цензура".

По думите на Бареков безчинствата на монополите ще продължават, докато има крадливи политици.

Гражданите тръгнаха на протест към общината с викове "ЕВН е мафия".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай