Бареков: Борисов, признай си за срещата с Бисер Петното

Бареков: Борисов, признай си за срещата с Бисер Петното     | StandartNews.com

София. Бисер Миланов - Петното е стар познат на Бойко Борисов. Преди няколко дни двамата са се срещнали в Банкя. Това написа на сайта си лидерът на движение "България без цензура" Николай Бареков. В текста той обяснява, че осъжда остро насилието над медии при изпълнение на служебния им дълг.

"Днес лицето Бойко Методиев Борисов си позволи недопустими внушения към журналистите с оглед поредния скандал с небезизвестния Бисер Миланов – Петното. Дни преди инцидента с колегите от bTV, Бисер Миланов беше на среща с Бойко Борисов в дома му в Банкя, продължила часове наред. Какво е отвело Миланов в дома на бившия премиер и какво са си говорили? Призовавам и двамата да дадат разяснения по този случай!", пише Бареков.

"Петното е едно от уличните остриета на Бойко Борисов. Добре е да си припомним, че преди да нападне екип на bTV, Миланов нападна с бухалки и потроши две коли на TV 7. Той е рецидивист със седем присъди за трафик на коли, хулиганство, кражби и по никакъв начин не е свързан пряко или косвено с мен и "България без цензура". Единственият допир до него беше в Русе, когато се качи на сцената на сдружението, но това е и нашият основен принцип – да дадем глас на всички граждани без цензура. Естествено е, че някои хора използват случая, за да злоупотребят с трибуната", се казва още в позицията на лидерa на "България без цензура".

"Г-н Борисов, играете ли двойни игри зад гърба на народа?", пита Бареков. И уточнява, че лидерът на ГЕРБ осъжда действията на Миланов от една страна, а от друга крои неясни и тъмни сделки зад гърба на обществото. "Ако МВР и прокуратурата проявят интерес, съм готов да дам своята версия за зачестилите напоследък контакти между Борисов и Миланов", категоричен е Николай Бареков.

"Нека Борисов излезе и разкаже кога договори сделката си с Георги Първанов и защо рестартът на АБВ съвпадна по ден и час с прекратяване на стачката на ранобудните студенти. Истината е, че с откраднатите милиарди от българския народ един задкулисен център в политиката плаща и дирижира всички нови политически и параполитически проекти с едно единствено изключение – "България без цензура", пише още в текста.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай