"България на гражданите": Над три пъти повече безработни в Бургас

"България на гражданите": Над три пъти повече безработни в Бургас | StandartNews.com

Бургас. Повече от три и половина пъти за последните четири години е скочила безработицата в Бургас, съобщиха от "България на гражданите" пред журналисти вчера. 

По думите на водачът на листата  в Бургас Тома Биков в момента 21 300 души са без работа. Затова "България на гражданите" ще предложат работна програма, както и промени във визовия режим.

Не мисля че Цветан Цветанов е жертва и не му вярвам на нито една дума, коментира Биков по повод скандала с подслушването. „Скандалът показва две страни на Цветанов - престъпно бездействие или престъпен контрол. Няма никакъв шанс за коалиция с ГЕРБ след изборите“ беше категоричен Тома Биков. 

Според Биков, ако в момента подслушват Цветанов, това означава, че го подслушва вътрешният министър Петя Първанова, назначена от президента Росен Плевнелиев.

Сега най вероятно ще трябва да правим комисия за отваряне досиетата на ГЕРБ, добави Тома  Биков  по повод подслушването и припомни случая с Мишо Бирата. Те са подслушвали собственият си министър председател, каза водачът на Бургаската листа.

Водачът в листата на "България на гражданите" приветства бързите действия на прокуратурата, но от там все още не са отговорили на сигнал от партията за частен ГДБОП на ГЕРБ. Бургазлията призова Сотир Цацаров да побърза с разглеждането на този случай и да отговори на питанията му.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай