Балабанов с най-важната новина. Връща ли се ИТН в преговорите?

Депутатът от ИТН разкри как БСП са приели предложенията на партията

Балабанов с най-важната новина. Връща ли се ИТН в преговорите? | StandartNews.com

Депутатът от „Има такъв народ” Станислав Балабанов даде отговор на най-горещия въпрос в момента – ще се върне ли ИТН в преговорите за кабинет. След скандалния запис от заседанието на Домекратична България, разкрил опита за превръщането на КПКОНПИ в бухалка на властта и задкулисния пазарлък за постове, лидерът на ИТН Слави Трифонов обяви, че партията му няма да влезе в коалиция на лицемерието. И сложи край на преговорите за правителство.  

ВИЖ ОЩЕ: Ива Митева с оферта към Христо Иванов. Условие за връщане в преговорите

Пълни глупости нарече Балабанов твърденията, че от партията изобщо не са имали намерение да участват в състава на правителство с третия мандат.

„Ние ясно изразихме отношението си и диалогичността на това, което направихме в последните дни по отношение на програмата и приоритетите пред България. Проведохме нормални разговори с БСП и направихме необходимите предложения и редакции”, отбеляза той. По думите му Нинова изключително добре приела предложенията на ИТН.

Всичко обаче се счупило, когато видели „истинското лице и лицемерието”. „На тези, които когато знаят, че ги снимат - се държат по един начин - за България. Когато обаче не знаят, че ги снимат, лъсва всъщност идеята им - желанието им за власт”, е мнението на Балабанов. Той заяви, че Нинова трябва да върне мандата в понеделник или най-късно вторник.

Няма вариант „Има такъв народ” да се върнат на масата за преговорите, категоричен бе Балабанов. „Ние през цялото време сме били на страната на истината”, категоричен бе той.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай