Вторник,

Балабанов хвърли бомба за Петков и Лена. Какво са правили във влака

От: Агенция Стандарт -
4477
Балабанов хвърли бомба за Петков и Лена. Какво са правили във влака
A
A
A

Бившият депутат от ИТН Станислав Балабанов хвърли бомба за Кирил Петков и Лена Бориславова. Той направи разкритията в интервю пред "Има такъв подкаст". Става дума за пътуването на българската делегация до Киев, в която той участва.

"На мен ми се раждаше дъщеря в този момент. Слави ми се обади и ми каза, че трябва да отида в Украйна, защото трябва да дадем ясен отговор на всичко, което се случва в България. Трябва да подкрепим това правителство, защото е хубаво българите, които гледат, говорят истината и казват, това което са видели с очите си. Тогава бяхме първата политическа партия, след като Кирил Петков каза, че ще се ходи на делегация в Украйна. Аз трябваше бързо да избирам и знаех, че това е правилното", разказва Балабанов.

"Всички бяхме в отделни купета, само Кирил Петков и Лена Бориславова бяха общо. Убеден съм, че те са обсъждали какво да правят с цените в отделно купе.

Пътуваме ние идва Лена и ми вика: „министър-председателя иска да те види“. Аз реших, че става нещо сериозно. Стои Петков с един лаптоп, Лена до него друг. Та започна министър-председателят да ме ухажва политически.

Тръгна от там дали не ми е скучно в Народното събрание и как в Министерски съвет си пътуват постоянно. Той започна с казуса с Македония, три часа, ми говори колко е важно да вдигнем ветото и как с неговия приятел Димитър, били се видели.

На бележката имаше „6 и ВМРО“ и как се опитвали да купуват депутати от ВМРО-ДПМНЕ да ни вкарат в Конституцията, ама тези са неподкупни“, разказва в подробности Балабанов, предаде "Блиц".


Всички новини от категория Политика.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com