Атака си излезе от съвет на малката коалиция

Според Десислав Чуколов причината е, че патриотите са се занимавали с дребнотемия и битовизми, с които "Атака" не са съгласни...

Атака си излезе от съвет на малката коалиция | StandartNews.com

Започна Коалиционният съвет на "Обединени патриоти". Вицепремиерът и председател на ВМРО Красимир Каракачанов, по чиято покана се провежда срещата, е единственият партиен лидер на нея, предаде БНР. "Атака" е представена от Десислав Чуколов и Николай Александров. Представителите на НФСБ пристигнаха със закъснение и срещата, планирана за 14 ч., започна около 14:30 ч.

За Съвета съобщи третият в коалицията – Валери Симеонов, който в телевизионно интервю заяви: "Дали ще има окончателно решение за евроизборите, е въпрос на няколко часа изчакване".

Малко след началото на заседанието представителите на "Атака" напуснаха срещата. Според Десислав Чуколов причината е, че патриотите са се занимавали с дребнотемия и битовизми, с които "Атака" не са съгласни. Той разкри, че на срещата е било предложено бившият здравен министър Петър Москов да участва в общата листа за евроизборите, на което от "Атака" отвърнали, че достойни да присъстват са и Анастасия Мозер и Иван Костов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай