Ас на ГЕРБ нокаутира Радев! Сравненията

Даниел Митов с много остър коментар

Ас на ГЕРБ нокаутира Радев! Сравненията | StandartNews.com

Един от лидерите на ГЕРБ Даниел Митов направи убийствен коментар на срещата между Румен Радев и Володимир Зеленски.

Днес България показа на света, че стои от правилната страна на историята. Пропаганда е, че като помагаме на Украйна - един цивилизован избор, ще обезсилим българската армия.

Страховете на хората са легитимни. Само че страховете на хората се подхранват от безотговорни политици и понякога безумни политици - от БСП, "Възраждане" и президента Радев. Нали днес го чух - един жалък, мрънкащ човек, с когото Зеленски измете пода. Това беше много срамна сцена. 

Това коментира пред БНТ Даниел Митов. 

Абсурдно е днес Зеленски да обяснява на Радев като на малко дете защо една държава, когато се защитава и то справедливо, трябва да й се помага. Президентът сподели позиция, която се споделя от българи, които този президент и тези безумни партии подхранват през лъжи и пропаганда. Днес цял ден ги слушах тия хора от БСП и "Възраждане".

Трябва да ви кажа, че единствената пропагандна глупост, която пропуснаха да кажат от трибуната на Народното събрание, е за бойните комари, които едва ли не в Украйна ... това са неща, които говори Путин, коментира той.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай