Десислава Атанасова в Горно Церовене: Вашето доверие ни прави още по-силни

 Десислава Атанасова в Горно Церовене: Вашето доверие ни прави още по-силни | StandartNews.com

Кандидатът за кмет на ГЕРБ за община Монтана инж. Дилян Димитров проведе поредната си среща с жителите на община Монтана. Заедно с народния представител Десислава Атанасова и кандидатите за общински съветници от листата на ГЕРБ, те се срещнаха с жителите на село Горно Церовене.

Жителите на селото определиха кандидата на ГЕРБ за трети мандат Йордан Йорданов като сърдечен и работлив. Хората споделиха, че Горно Церовене през последните няколко години е загърбено от общинската власт. Селото има належаща нужда от подмяна на водопроводната мрежа, асфалтиране на улиците, ремонт на тротоарите и читалищната сграда.
Народният представител от ГЕРБ Десислава Атанасова призова присъстващите в залата да подкрепят двамата кандидати за кметове от ГЕРБ на 25-ти октомври с номер 4 в бюлетината. "ГЕРБ премина през много изпитания, но никога не изгуби доверието на хората. Вашето доверие ни прави още по-силни. Благодарение на всички Вас, хората, които ни повярвахте, ГЕРБ ще бъде първата партия с десета поредна победа на предстоящите избори, добави Десислава Атанасова.
"Гордея се с вас. За трети път заставате зад мен и аз ще оправдая доверието ви. Работил съм и ще продължавам да работя за селото". С тези думи Йордан Йорданов се обърна към своите съселяни. Сега съм още по-сигурен в победата, защото имам подкрепата на всички тези хора, на този екип от подготвени хора, начело с инж. Димитров. Силни сме, защото имаме подкрепата на нашия народен представител Десислава Атанасова, на ГЕРБ и премиера Бойко Борисов и на Европа", заяви Йордан Йорданов.

„Ще работим много, ще работим в интерес на хората от община Монтана. Наш дълг е да осигурим бъдеще на нашите деца и да се грижим за възрастните хора. Монтана и селата в общината трябва да станат по-подредени и благоустроени. Сега, заедно с моя екип, заставаме открито пред Вас и искаме вашето доверие. Доверете ни се и на 25-ти октомври гласувайте с №4 в интегралната бюлетина. Само така ще направете правилния избор", категоричен бе Дилян Димитров.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай