4 дами играят за Патриотите

4 дами играят за Патриотите | StandartNews.com

Залагаме на местни родолюбци, обяви Валери Симеонов

С поне 4 дами ще играят на местните избори патриотите от НФСБ. Най-известното име сред тях е на журналистката от телевизия СКАТ Силвия Трендафилова, която излиза в столицата срещу Йорданка Фандъкова. Тя има потенциал "да отвее конкурентите си още на първия тур", прогнозира лидерът на партията Валери Симеонов при представянето на кандидатите.
Жени атакуват кметските столове и в Стара Загора - Гергана Микова, в Ямбол - Неда Карска, и в Шумен - Наталия Стефанова.
"Нашите кандидати са достойни патриоти и доказали се професионалисти, които нямат и петънце в биографиите си. Не правим дребни сметки на колко места можем да спечелим. Участваме в този вот, защото сме алтернатива на статуквото и представляваме автентичния патриотизъм", подчерта Симеонов.

Формулата "местен, свестен, доказан професионалист и родолюбец" е приложена в цялата страна. В Пловдив едно от най-популярните лица на НФСБ Славчо Атанасов ще се бори за втори мандат. Той бе кмет на града до 2011 г. Малцина знаят, че настоящият депутат от ПФ е старши лейтенант от Висшето военно артилерийско училище, а преди да влезе в политиката, е работил като училищен психолог. Друг бивш депутат - Димитър Карбов, който в 41-то НС напусна "Атака", е кандидат за кмет в морската столица. Той ръководи "Пристанище Варна" от 1996 досега и вече има два мандата като общински съветник.
От бизнеса идват кандидатите в Пазарджик - Благо Солов (президент на мебелната фирма "Явор"), Видин - Станислав Станчев, Хасково - Кръстю Кръстев, и Силистра - Йордан Ковачев.

В Бургас в битката влиза потомственият медик Бойко Миразчийски, в Плевен - Николай Маринов - автор на 4 учебника по зърнопреработване, с 10-годишен стаж като учител в родния си Червен бряг. Джудист-полиглот е кандидатът в Смолян - лесоинженерът Атанас Коджебашев владее руски, немски, английски, испански, италиански и сръбски. Текстилният техник Ивелин Райчев ще се бори за доверието на габровци.

В четири областни града НФСБ ще подкрепи кандидати на други партии - настоящите кметове на Кюстендил Петър Паунов и на Добрич Детелина Николова, и излъчените от ГЕРБ в Кърджали Илия Илиев и инж. Дилян Димитров в Монтана.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай