Зловещи подробности за убийството на Фанка. Драмата на децата

Първа версия какво е направил Александър

Зловещи подробности за убийството на Фанка. Драмата на децата | StandartNews.com

Кой ще гледа децата на Фанка Иванова - поредната жертва на домашно насилие в България? Младата жена бе убита от ревност от мъжа си. Смъртта й потресе цялата страна.

Двете деца на 28-годишна Фанка Иванова от пловдивското село Поповица ще останат при свекърва й. И досега тя е полагала грижи за тях, ще продължи да го прави с подкрепата на социалните.

Предстои след изтичането на 72-часовата мярка на задържане на бившия съпруг на Фанка, прокуратурата да поиска постоянното му задържане, каза пред NOVA наблюдаващият прокурор Димитър Молев. Съдът ще решава дали да остави Александър в ареста в сряда.

Вчера разследващи изнесоха информация за убийството, но не и подробности как точно е извършено.

Фанка е била застреляна в главата с незаконен пистолет, гласи една от версиите.

Местните хора говорят, че убийството е било планирано от бившия й мъж Александър. Той се снабдил с оръжието месеци по-рано и ходил в гората да третира стрелба.

Младата майка изчезна в петък сутринта, след което бе обявена за издирване. В неделя, малко преди обяд, полицията откри трупа й в изоставена постройка в село Поповица.

Жителите на селото са в шок от случилото се. Кметицата посочи, че Фанка никога не се е оплаквала, нито е подавала сигнали за нещо нередно при отношенията с вече бившия й мъж. Вчера стана ясно още, че мотивът за убийството е ревност. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай