Петък,

Златният учител: С-19 е истерия с определена цел

От: Редактор -
Златният учител: С-19 е истерия с определена цел
A
A
A

„Целият свят има нужда от пробуждане. Нещата отиват на зле. Откъсването на хората от работа, от училище, от университета, може да бъде фатална за света като цяло“. Това каза пред БНР Теодосий Теодосиев, преподава приложна математика и физика, наричан е Златния учител на България.

Според него не е редно училищата да бъдат затваряни заради коронавируса.

„Ако се пазим непрекъснато, никога няма да получим колективен имунитет. Не трябва малките да се извеждат от училище, те минават безсимптомно болестта и те ще са първите, които ще бъдат бариерата. 

Това за мен не е и истинска епидемия, защото навремето правехме грипна ваканция, когато 25% от учениците са разболеят, но да са на легло. В момента за целия свят няма не 1%, а 1 промил, който да се е разболял. 

Това е една изкуствено раздухвана истерика и целта е създаване на световна икономическа криза… Нищо не става случайно“.

В предаването „Хоризонт за вас“ Теодосиев допълни:

„Онлайн обучението ще доведе до тотална неграмотност сред учениците. Който иска да си спаси детето, трябва да го накара да учи. Светът се омързеливи, оставихме всичко да правят китайците, тези от далечния Изток. Останалият свят отива на упадък... Хората не искат да мислят“.

Коментари

Сортирай по: Новите първо
Аватар на автора

Румен Ралчев

За какъв колективен имунитет можем да говорим, когато преболедувалите имат имунитет 2-3 месеца? Свалям шапка на г-н Теодосиев, но нека остави коментарите за Coronavirus на специалистите. Желая му много здраве и дано дълго да има възможност да помага на българските деца по великолепния начин, по който той го прави.

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички