Жена загуби бебето си в зверска катастрофа

Тя, двете й деца и баба им са в интензивното онделение на болницата във Враца

Жена загуби бебето си в зверска катастрофа | StandartNews.com

Бременната съпругата на 25-годишният шофьор, който загина снощи в зверската катастрофа между врачанските села Люти дол и Ребърково, е загубила бебето си. 28-годишната жена в момента е в интензивното отделение на болницата във Враца. Там са настанени и двете й деца - момче на 12 и момиче на 10 години, които са с много фрактури. Бабата на децата, която е била петият пътник, също е с множество наранявания. Лекарите все още не са им съобщили, че мъжът е починал в катастрофата. Семейството живее в София. Във фаталната вечер те пътували с лекия си автомобил „Мазда“, когато върху колата връхлетял „Сеат Ибиса“ с врачанска регистрация. Зад волана бил 39-годишният Георги Чакалски, който впоследствие се оказа надрусан с амфетамини. С него е пътувала и сестра му Лилия. Чакалски е с адресна регистрация във Враца, но живее в Козлодуй. Той е предприел рисково изпреварване на колона от автомобили, навлязъл в лентата за насрещно движение и блъснал челно „Мазда“-та.

Близки на пострадалото семейство от София алармираха, че виновният шофьор е бил освободен да се прибере в Козлодуй. Те се опасяват, че той може да се укрие.

„Водачът не е арестуван, а е освободен по здравословни причини, защото има много наранявания след катастрофата. Това не означава, че няма да му се търси отговорност“, коментираха от полицията във Враца.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай