Жена спря влак. Крещи: Дай си ми водката

Настаниха я в психиатрията

Жена спря влак. Крещи: Дай си ми водката | StandartNews.com

Млада жена разигра истински екшън тази нощ и вдигна полиция и хора на крак, в района на Червен бряг. Около 3:50 часа, 20-годишната жена е спряла влак №2626, който е пътувал от София за Варна. Тренът е престоял на гарата повече от 20 минути, докато озаптят жената, разказаха от пресцентъра на БДЖ, цитирани от Varna24.bg.

Младата жена, видимо неадекватна, успява да се изкачи на стълб с височина от 8 метра и започва да крещи. Заради мерки за сигурност, се налага цялото електричество в района на гара "Червен бряг" да бъде спряно докато жената не бъде свалена. Подобно разрешение се издава от диспечерите на БДЖ в София. То било взето, за да не бъде "изпържена" от високото напрежение.

В рамките на 20 минути, жената е крещяла: "Ще сляза, ако ми върнеш водката-а-а-а“, разказали пътници. Свидетели на цирка станаха стотици пътници, сред които и деца. Това е третата подобна проява на жената затова лято, потвърдиха от БДЖ.

Пътник е успял да убеди жената да слезе, а влакът е продължил за морската столица.

Ето какво съобщиха от полицията:

След прецизна оперативна работа червенобрежки полицаи са установили жената, спряла влака от Варна за София вчера рано сутринта за около половин час. Около 4 часа в РУ Червен бряг е съобщено за жена, качила се на височина 8 метра на електрически стълб в близост до жп релсите. Началната паника е дошла от силните ѝ викове.  Тя е показала тежки психически отклонения и е изложила живота си на явна опасност.

Служители на БДЖ са спрели електрическото захранване,  а пътници от влака са успели да я убедят да слезе по безопасен начин и тя си е тръгнала. Пристигналите на мястото на инцидента полицаи са установили свидетели и очевидци. Влаковата композиция е продължила движението си към столицата. След прецизна оперативна работа през целия вчерашен ден полицаи от РУ Червен бряг са установила самоличността на жената – 32-годишна. В 23:00 часа жената е закарана и настанена от екип на ФСМП Червен бряг в психиатрична болница.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай