Зетят на Чакърдъкова проговори след клането

Симеон Бакалов представи своята версия за скандала

Зетят на Чакърдъкова проговори след клането | StandartNews.com

Вече бившият зет на народната певица Николина Чакърдъкова, който преди по-малко от месец бе обвинен, че е участвал в клане в селска кръчма край Гоце Делчев, в което има и пострадали, опита да се оневини, представяйки своята версия за скандалната случка във Фейсбук профила си. Веднага след като мелето с участието на Симеон Бакалов - женен за щерката на Чакърдъкова, доби национална популярност, се появиха медийни информации, че той бил зависим към наркотични вещества.

Бакалов твърди, че повече от половин година не живеел с щерката на певицата Мария, публикува теста си за наркотици в интернет пространството. От него се вижда, че той се е изследвал за наличие на 10 вида дрога в кръвта и за всички тях е дал отрицателен резултат. „Мисля, че всичко, което се изписа по мой адрес, е невярно, а и мисля, че дължа обяснение поне на близките и познатите си. Първо искам да кажа, че съм в развод с майката на двете ми деца Мария Чакърдъкова, в прекрасни отношения сме, но не живеем заедно от 8 месеца", казва Симеон, който е бивш ММА боец.

Той разказва още, че в кръчмата в село Балдево, където станало мелето, отишъл да се види с приятели, а там имало друга голяма компания в нетрезво състояние. Те му подвиквали и един от тях, осъждан за побой над бременна жена, му казал, че "жив няма да излезе оттам", пише „Ретро”.

„Когато агресивната компания видя, че ние не откликваме на агресията им и дори си плащаме сметката, дойде друг човек от тяхната маса и в прав текст ми каза, че днес ще ядем много бой, че лично той щял да се гаври с нас. В този момент извади от джоба си нож, размаха го и го прибра в джоба си отново. Лицето Кирил Партулов ме хвана през врата, взе да ме стиска и да ми шепне в ухото, че тази вечер цитирам,съм „негов”, както и че ще ме изкорми като прасе, не му било за пръв път. Опитах се да се откача от стискането му и му заявих, че просто искам да си тръгнем, не искаме проблеми. В този момент Георги Кременлиев -  Патката се изкрещя, че щял да има - забележете, сексуални контакти с дъщеря ми, която е на 1 годинка. В този момент повиших тон и аз към него, той ме удари, опитах се да отвърна, но Партулов започна да ме души и ме събориха на земята, ритаха ме абсолютно всички от масата“, жалва се Симеон.

После той разказва, че е успял да грабне ножа на единия и му е нанесъл рана в ръката, но прорезна, а не прободна. Зетят на народната певица твърди още, ще съди нападателите си и е готов да седне на Детектор на лъжата, за да докаже невинността си.

Въпреки че е в развод с щерката на Чакърдъкова, с която имат две деца, Симеон все още бил част от семейството на пиринския славей. „Радвам се, че в годините с децата ми изградихме много здрава и сплотена връзка, приятели сме, споделят много с мен, пътуваме заедно, ходим на почивки цялата фамилия, в работата дават оценка на новите неща, които правим”,  каза преди дни певицата. „Всяко едно от децата ми от малко е научено на труд. Със зет ми и снаха ми също се разбирам чудесно. На всеки голям празник всички идват вкъщи, къщата се изпълва с хора и сме заедно! Правят ме много щастлива, горда, всеки със своите постижения в сферата, в която се развива", споделя певицата.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай