Заведенията: Всичко или нищо!

С тази позиция излязоха от Сдружението на заведенията и Българската асоциация на заведенията

Заведенията: Всичко или нищо! | StandartNews.com

"Двуседмичен, тотален локдаун!... Всичко или нищо?!?!... Или отваряте всички бизнеси без ограничения или затваряте всички! Само по този начин ще бъдат запазени служителите им и само това би имало голям и гарантиран резултат.“

С тази позиция излязоха от Сдружението на заведенията и Българската асоциация на заведенията.

Те заявяват, че за пореден път никой не посочва какви са целите и при какви нива на разпространение на заразата, бизнесът ще заработи отново. Освен това никой не вярва, че локдаунът ще е само 14 дни, заявяват от СЗБ и БАЗ, според които подобен период на блокиране е възможен само, ако той обхваща абсолютно всички обекти и държавни институции, с изключение на тези от първа необходимост.

„Нека всички заедно понесем отговорност за справянето с проблема и за неговото бързо решаване. Защото, ако държавата и хората, които са обвързани с взимането на подобни решения, за четвърти път ни унижат и опитат да доубият нашия бизнес, ние ще сме длъжни да се защитим по подобаващ начин", заявяват от двете сдружения и обещават да организират масов протест с едно-единствено искане - оставка на всички членове на НОЩ.

Също така те посочват, че многократно е доказано, че отговорните лица - министърът на здравеопазването и всички членове на НОЩ - са негодни да взимат качествени решения и да вдъхват доверие и кураж в обществото и бизнеса!

"И не, не управлявате най-добре в Европа пандемията", възкликват от СЗБ и БАЗ.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай