Запали "пожар" в спалнята

Запали "пожар" в спалнята | StandartNews.com

"ОН КЛИНИК" с гореща промоция от -50% за преглед

В сезона любовта - не оставяйте потентността си на случайността! Само през лятото от "ОН КЛИНИК" правят горещи промоции за повече усмивки. Прегледите са на половин цена. А специалистите на "ОН КЛИНИК" гарантират 98% успех при лечението на господата, които искат да "запалят пожар" в спалнята. Терапията дава ефект без значение от възраст или придружаващи заболявания - като диабет, високо кръвно налягане или сърдечно-съдови проблеми. Лечението се провежда по индивидуална схема в зависимост от степента на усложнението, уточняват от "ОН КЛИНИК".

Специалистите обясняват, че две са основните нарушения в сексуалната функция на мъжа - смущения в ерекцията и преждевременна еякулация. Забавена сексуална реакция, трудности при възникване и поддържане на стабилна ерекция, невъзможност за оргазъм - почти всеки господин се е сблъсквал с подобен проблем, но малцина си го признават. Няма нищо по-лесно от това да възстановите хармонията в спалнята още днес, успокояват от "ОН КЛИНИК". С помощта на екипа й всеки мъж може да удължи продължителността на половия акт и да поддържа стабилна ерекция.

Запишете се сега с 50% отстъпка от цената на прегледа в трите филиала на "ОН КЛИНИК" в София, Варна и Бургас на тел. 0700 119 19 или 0885 488 088, както и на www.onclinic-bg.com

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай