Ясновидец вещае война и икономическа чума

Полският парапсихолог Кшищоф Яцковски с новипророчества

Ясновидец вещае война и икономическа чума | StandartNews.com

Черна прогноза за света начерта известният полски парапсихолог Кшищоф Яцковски, който публикува в кана си нови пророчества за 2021 г., съобщи БЛИЦ. Той успя да предскаже много събития, които вече се случиха.

Рязко влошаване на икономическа ситуация в началото на 2021 г. вижда парапсихологът. Още през януари ще се появят първите признаци, че икономиката преживява тежка криза. Ситуацията ще се влоши толкова много, че ще наподобява „икономическа чума“, твърди Яцковски.

По отношение на пандемията от коронавирус Яцковски вижда някакви странни златни стикери, окачени от лявата страна на гърдите на хората, но няма представа защо са необходими. Без тези стикери хората дори нямало да могат да излязат навън.

След новата година ще започнат да се въвеждат много странни правила и закони, които повечето хора няма да могат да разберат. Много хора ще получат номера и ще трябва да посещават редовно болницата и да се изследват.

Парапсихологът също така добави, че следващата година трябва да се очаква война, която ще започне в Близкия изток и след това ще погълне целия свят, превръщайки се в световна.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Дан
преди 5 месеца

Яцковски има доста добри попадения в последно време. Някой е направил Телеграм канал с превод на български https://t.me/jackowskibg

Откажи