Вторник,

Ясновидец вещае война и икономическа чума

От: СТАНДАРТ -
147
Ясновидец вещае война и икономическа чума
A
A
A

Черна прогноза за света начерта известният полски парапсихолог Кшищоф Яцковски, който публикува в кана си нови пророчества за 2021 г., съобщи БЛИЦ. Той успя да предскаже много събития, които вече се случиха.

Рязко влошаване на икономическа ситуация в началото на 2021 г. вижда парапсихологът. Още през януари ще се появят първите признаци, че икономиката преживява тежка криза. Ситуацията ще се влоши толкова много, че ще наподобява „икономическа чума“, твърди Яцковски.

По отношение на пандемията от коронавирус Яцковски вижда някакви странни златни стикери, окачени от лявата страна на гърдите на хората, но няма представа защо са необходими. Без тези стикери хората дори нямало да могат да излязат навън.

След новата година ще започнат да се въвеждат много странни правила и закони, които повечето хора няма да могат да разберат. Много хора ще получат номера и ще трябва да посещават редовно болницата и да се изследват.

Парапсихологът също така добави, че следващата година трябва да се очаква война, която ще започне в Близкия изток и след това ще погълне целия свят, превръщайки се в световна.


Всички новини от категория Общество.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички