ВУЗФ с лятно видео предизвикателство към кандидат-студентите

Всеки, който се включи в двата конкурса на бизнес университета, може да спечели стипендия за обучение във ВУЗФ

ВУЗФ с лятно видео предизвикателство към кандидат-студентите | StandartNews.com

Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ) отправя лятно предизвикателство към всички кандидат-бакалаври и кандидат-магистри. За трета поредна година бизнес университетът ще проведе два специални видео конкурса в социалните си мрежи, с които да изпита креативността на бъдещите си студенти. Наградата за победителите е стипендия за обучение във водещия бизнес университет в България в направление „Икономика", според Рейтинговата система на висшите училища в България.

Кандидат-студентите, които искат да спечелят стипендия за обучение в бакалавърските  специалности във ВУЗФ, трябва да изпратят свое видео с продължителност до 2 минути на е-mail [email protected] с хаштаг #IskamVUZF. Във видеото те могат да изберат да отговорят на един от следните въпроси: „Защо искам да уча във ВУЗФ?“ или „Защо избирам да продължа образованието си в България?“.

Към настоящите студенти на бизнес университета и кандидатите за обучение в магистърските специалности на ВУЗФ предизвикателството е по-различно. Желаещите да се включат в конкурса и да се състезават за стипендия за обучение във ВУЗФ, трябва да подготвят видео до 2 минути с хаштаг #WHYVUZF. Във видеото е необходимо да изразят своето мнение по една от темите: „Защо ВУЗФ ме вдъхновява?“ или „Защо избирам да продължа образованието си във ВУЗФ?“.

Лятното видео предизвикателство на Висшето училище по застраховане и финанси стартира на 25 юли 2022 г. и ще се проведе във Facebook страницата на ВУЗФ. Срокът за изпращане на видеоклиповете е до 21 август. На 22 август бизнес университетът ще ги направи публични, като ги публикува в своята фейсбук страница, където всеки ще има възможност да гласува за най-креативните и оригинални видеа. За победител във всеки от конкурсите ще бъде избран този, чието видео е събрало най-много харесвания.

Победителите в двата конкурса ще бъдат обявени на 1 септември в социалните мрежи и на сайта на ВУЗФ. Те ще спечелят стипендия в размер на 20% от годишната такса за обучение. Победителите ще бъдат поканени на церемонията по откриването на учебната година на 3 октомври 2022 г., на която ще получат и специални грамоти от ректора на ВУЗФ.

Всички подробности и регламентите на конкурсите може да откриете на https://vuzf.bg/.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай