Временно затопляне на времето. Докога ще продължи?

През деня ще се затопли и максималните температури ще са между 1° и 6°

Временно затопляне на времето. Докога ще продължи? | StandartNews.com

Днес облачността ще е променлива, в много райони по-често значителна, но ще остане почти без валежи. Ще духа до умерен северозападен вятър. Минималните температури днес ще са в широки граници – от минус 4° до минус 13°, в София - около минус 12°. През деня ще се затопли и максималните температури ще са между 1° и 6°.

Над Черноморието облачността ще се увеличи. На отделни места е възможно да прехвърчи сняг. Ще духа до умерен северозападен вятър. Максималните температури ще са от 3° до 5°, а вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

По-често облачно ще бъде в планините и на отделни места ще превали слаб сняг. Ще духа силен северен вятър. Температурите ще се повишат и максималната на 1200 метра ще бъде около минус 3°, на 2000 метра - минус 9°.

В петък максималните температури временно ще се повишат и в много райони ще достигнат 8°-13°, но в събота отново ще се понижат. Облачността ще е променлива, без съществени валежи. В неделя през деня западният вятър ще се усили, дневните температури пак ще се повишат, но сутрешните ще са сравнително ниски - между минус 7° и минус 2°. Главно в планините ще превали слаб сняг.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай