Високи температури, по морето - идеално

Ще духа слаб югоизточен вятър. Максимални температури между 33° и 38°

Високи температури, по морето - идеално | StandartNews.com

Днес ще е слънчево, около и след обяд – горещо. Ще духа слаб югоизточен вятър. Максимални температури между 33° и 38°. Атмосферното налягане е по-високо от средното за август - ще се понижава.

Над Черноморието ще бъде слънчево със слаб югоизточен вятър. Максимални температури на въздуха: 27°-30°. Температурата на морската вода е 25°-27°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Над планините ще бъде предимно слънчево. Ще духа слаб, по билата до умерен северозападен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра около 27°, на 2000 метра – около 18°.

В петък и събота ще бъде предимно слънчево. В следобедните часове ще има временни увеличения на облачността, главно над планините и планинските райони, но само на изолирани места през първия ден в Западна България, а в събота – в Източна Стара планина, ще превали слаб краткотраен дъжд. За кратко в Дунавската равнина ще се появи северозападен, в събота - североизточен вятър, предимно слаб; температурите ще са почти без промяна, малко по-високи от обичайните за първата половина на август - преобладаващите максимални ще бъдат между 32° и 37°. В неделя ще бъде слънчево и горещо. Дневните температури ще достигнат 33°-38°.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай