Важно за шофьорите по АМ Тракия

От АПИ апелират шофьорите да карат внимателно

Важно за шофьорите по АМ Тракия | StandartNews.com

Възстановено е движението по автомагирстлаа "Тракия" при км 102 в посока Бургас, съобщиха от Агенция „Пътна инфраструктура“(АПИ). Трафикът в участъка се осъществяваше временно в една лента поради пътнотранспортно произшествие.

За няколко верижни катастрофи в района между 101-ви и 106-ти километър на автомагистрала "Тракия" в посока Бургас съобщи по-рано днес говорителят на Областната дирекция на МВР в Пазарджик Мирослав Стоянов. Той уточни, че няма пострадали хора. Нанесени са материални щети по автомобилите. Причина за пътнотранспортните произшествия са движение с несъобразена скорост, неспазване на дистанция или неправилни изпреварвания, пише „ДарикНюз“.

От АПИ апелират шофьорите да тръгват на път с автомобили, подготвени за зимни условия. Да карат внимателно и със съобразена скорост, да спазват правилата за движение и да не предприемат рискови изпреварвания, с които застрашават безопасността на всички останали пътуващи. Да не се използват аварийните ленти по автомагистралите за по-бързо придвижване при натоварен трафик. По този начин се възпрепятства преминаването на превозните средства със специален режим на движение в случай на инцидент.

 

 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай