Ваксините разпалиха огромна война у нас

Няма друга държава в Европа като нас

Ваксините разпалиха огромна война у нас | StandartNews.com

Ваксинацията срещу COVID-19 вдигна много напрежението в България. Което ни поставя в уникална позиция. Няма друга страна в Европа с толкова голям процент население, което да посреща на нож имунизацията.

Хубаво е, че звезди от родния спорт и шоубизнес дадоха пример, като се ваксинираха публично. Футболните Ботев и Локо от Пловдив приеха мобилни екипи на стадионите си и призоваха феновете да ги последват. През ВМА минаха Лудогорец и ЦСКА.

Пак при ген. Мутафчийски се боцнаха звездите от куп столични театри.

Не може да не споменем Христо Стоичков, който спазваше до последната буква на закона правилото за носене на маска при завръщанията си у нас.

Левски и Ботев (Враца) пък отвориха пунктове за ваксинация на стадионите. Лично проф. Кантарджиев надзираваше любимия син тим и със задоволство отбеляза, че през само единия ден 120 фенове са последвали примера на любимците си.

Немалко родни звезди директно отказаха да получат ваксини, но не пожелаха гласност

Певицата Милена Славова се превърна едва ли не в символ на протеста, след като избухна директно срещу ваксините във Фейсбук. „Редовно ми трият мнението, но това няма да ме спре“, сподели пред „Марица“ символът на пънка.

В световен мащаб. Скалата, Хю Джакман, Ариана Гранде, Самуел Ел Джаксън и кой ли не още се снима, докато го ваксинират. Иконата на кънтрито Доли Партън не само го направи, но директно разписа чек за 1 милион долара в помощ на разработването на лек срещу COVID-19., пише Марица. 

 

 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай