Ужасът в София! Очевидци с нови разкрития

Станал е инцидент, който не е за гледане

Ужасът в София! Очевидци с нови разкрития | StandartNews.com

Нови подробности за тежкия инцидент, който стана вчера при пътния възел на Северната скоростна тангента и Околовръстното на София. Очевидец твърди, че човек е скочил от моста на съоръжението. Припомняме, че вчера тяло на човек бе забелязано в участъка.

На местопроизшествието се отзоваха екипи на МВР и медици.

Момиче, което запазва анонимност, споделя нова информация за станалото. Тя прави това в групата "Катастрофи в София". Столичанката благодари на всички водачи, които са се опитали да помогнат, въпреки сериозността на ситуацията.

Жената твърди, че не става въпрос за сблъсък, а човекът е е скочил от "моста".

Произшествието стана късно снощи. Към момента още няма официална информация от МВР.

"

Бях момичето, което стоеше па платното с вдигната ръка и отбиваше колите в дясна лента. Не знам на колко от Вас минаващите н направи впечатление, че казвах: "Подминавайте, не гледайте", защото аз самата трябваше да го видя в движение.

Понякога не е лошо любопитството Ви да бъде намалено, може да е за Ваше добро. Относно момчетата, тези момчета, поне част от тях, най- вероятно са от групите, които се събират там вечерно време и голяма част от хората хулят, но снощи тези момчета направиха всичко, което изискваше гражданският им дълг и помогнаха.

Благодаря Ви, че бяхте хора и спряхте, за да съдействате, защото имаше много подминаващи и зяпащи с интерес, но малко бяхте тези, които отбихте. Дано има повече хора с големи сърца и желание да ги споделят!"

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай