Уникален скандал на плажа! Кирил Петков ругае тежко

Как нарича бившият премиер обикновените хора

Уникален скандал на плажа! Кирил Петков ругае тежко | StandartNews.com

Много сериозен скандал с участието на Кирил Петков на плажа на къмпинг "Корал".

Това става ясно от публикация на природозащитника Атанас Русев от фейсбук групата "Да запазим Корал".

Русев споделя, че е казал в очите на Петков, че е предател и не е направил нищо за природата на България, за пясъчните дюни, за горите и т.н., а бившият премиер му отвърнал, че е капут и тъпак, предаде Епицентър.

Ето какво четем в поста на Атанас Русев: 

"Днес съм доволен, защото изпълних гражданския си дълг. На плажа видях кирил петков и отидох, и му казах в очите, че е ПРЕДАТЕЛ. Че не направи абсолютно нищо за Природата на България, за пясъчните дюни, за горите, за това че изпра и стана неделима част от онези, срещу които протестирахме години наред и наричахме мафия по протестите...

На което той отвърна, че съм капут и тъпак. Толкова си може. По-натам няма да пресъздавам "разговора" с този самозабравил се наглец (под надзора на гардовете му от НСО), но изобщо не мога да проумея как подобен някога е бил премиер на България.

В коментарите под поста става въпрос, че Кирил Петков е обявил преди време, че се е отказал от охраната на НСО.

В завързалата се дискусия, разпространена от epicenter.bg, потребител обяснява, че "По закона за НСО лицата, заемали длъжностите председател на Народното събрание или министър-председател, се пазят до 4 години след освобождаването им от длъжност.

През октомври служебният кабинет предложи промяна, с която този срок се съкращава, и въпреки това, Кирил Петков попада в списъка със задължително охраняваните лица.

По негови думи - Петков се бил отказал от охрана на НСО, но продължавал да ползва превоз и шофьори на НСО. Шофьорите на НСО са охранители, а не просто шофьори.

Освен това, на думите на Кирил Петков не може да се вярва изобщо, защото е доказан лъжец и предател."

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай