Цитиридис хвана Путин натясно! Срещата

Разкри се фалшиво видео за среща на руския диктатор

Цитиридис хвана Путин натясно! Срещата | StandartNews.com

Водещият на БТВ Николаос Цитиридис се подигра на руския президент Владимир Путин заради фалшивия клип, който Кремъл излъчи пред цял свят.

Водещият монтира и себе си на въображаемата среща на Путин със стюардеси, която Кремъл представи за истинска, но се оказа монтаж, за да залъже страната си, че всичко е наред.

Ръката на руския президент минава през микрофон, присъстващите гледат над главата му, а в чайника пред него не се отразяват никакви хора.

Срещата на Владимир Путин със стюардеси и жени-пилотки от летателния състав на руски авиокомпании се оказва монтирана. Според официалната информация от Русия,  президентът на страната се е срещнал с дамите, за да пие чай с тях и да ги успокои относно обстановката със забраната за полети, а също така и да каже някои свои мисли за войната, която отвори срещу Украйна.

Оказва се обаче, че видеото е монтирано и Путин не е присъствал в помещението, в което са събрани дамите, а образът му е наставен след това, отбеляза вестник СЕГА.

За да докажат това видеоразработчици направиха клип с акценти от "срещата" на руския президент, като показаха някои пропуснати детайли от монтажистите, които сочат, че видеото е наставяно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай