Трагедията в Турция! ДПС в Добрич събра 3 тона помощи за бедстващите

Съпричастни с мъката на пострадалите, каза Ертен Анисова

Трагедията в Турция! ДПС в Добрич събра 3 тона помощи за бедстващите | StandartNews.com

Три тона помощи от първа необходимост за бедстващите хора в Турция събра Областната организация на ДПС в Добрич, която активно се включи в мащабната дарителска кампания на Движението. Това съобщи народният представител на ДПС от региона в 48-ото НС Ертен Анисова. И благодари на всички дарители за тяхната съпричастност и милосърдие, предаде пресцентърът на ДПС.

Дарения Добрич1

Над 40 000 са жертвите на опустошителното земетресение в южната ни съседка. Стотици хиляди семейства останаха без дом.

Дарения Добрич2

Помощите, предоставени от хората в общините Добрич, Тервел, Добричка, Крушари, Балчик, Каварна и Генерал Тошево, бяха транспортирани до основния логистичен център на кампанията в Хасково, от където потеглиха за базата в Одрин.

Дарения Добрич3

Още веднъж изказваме съболезнования към близките на всички загинали. Молим се за бързото възстановяване на всички ранени и пострадали, каза Анисова.

Дарения Добрич4

Опустошителните земетресения в Република Турция и Сирия, които потопиха в скръб хиляди семейства, показаха освен всичко друго и истинското лице на човечността, на съчувствието и състраданието, които всички ние като хора можем да засвидетелстваме на пострадалите, заяви още Ертен Анисова.

В такива трудни и ужасяващи моменти нашият избор е категоричен и той е, че сме съпричастни с мъката на пострадалите и ще подкрепим според силите и възможностите си засегнатата държава наш съсед, допълни тя.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай